MENUOpen menu Een tafel reserveren ORDER

Catering diensten

Lekker eten op een feestje is een garantie voor succes. In het nederlands zeggen we "liefde gaat door de maag" en die weet het beste hoe je liefde omzet in foodporn. Je zou ons eens moeten proberen.

Omdat iedereen ergens op het spectrum van zoet-hartig-pittig valt, leveren wij een grote keuze uit de heerlijkste smaken en ingrediënten, en al ons voedsel is enorm vers, met de kortst mogelijke route van bron naar bord. We omarmen de seizoenen met variatie in groenten en, waar mogelijk, gebruiken we eerlijke producten, lokale producten als van de Dappermarkt en biologische producten om het goede karma te groeten.

Boi Boi catert voor veel gelegenheden, lokaal, zakelijk of een gezellig feest voor familie en vrienden. Ons behoorlijk authentieke Thaise eten wordt creatief gepresenteerd in rechauds of we brengen het indien gewenst in kleinere bezorgboxen zodat u het op uw eigen servies kunt serveren. Als wij ook borden en bestek moeten leveren, dan verkiezen wij biologisch afbreekbare van palmbladeren zoals wij gebruiken in ons Rozengracht restaurant.

Ook veganisten bedienen wij graag en kundig. We presenteren “Jay food”, zoals de Boeddhisten vaak eten met liefde voor alle wezens. We begrijpen veel manieren van denken en respecteren deze, en verliezen smaak nooit uit het oog.



Ga naar het aanvraagformulier

Catering services


Welkom bij onze cateringservice! Wij zijn gespecialiseerd in de Thaise en Laotiaanse keuken en bieden heerlijke, verse maaltijden voor allerlei soorten evenementen, van kleine familiebijeenkomsten tot grote bedrijfsevenementen. Neem vandaag nog contact met ons op om te leren hoe we van uw evenement een onvergetelijk succes kunnen maken met onze uitzonderlijke cateringservices.
Wat u ook organiseert, als het eten echt eerlijk en heerlijk is, zal iedereen de gebeurtenis herinneren. Goede borrelhapjes, maaltijden en smaak zijn de beste gespreks-starters op uw evenement.
Neem daarom contact met ons op en laat ons uw smakelijke eten regelen. We runnen ons Thais en Laotiaanse restaurant sinds 2014 en onze gasten vragen vaak of we hen konden helpen om hun evenement lekker te maken. We begonnen met vrienden en kennissen en zijn langzaam gegroeid naar een echte service die we kunnen bieden.
De catering die we aanbieden is geschikt voor veel gebeurtenissen. Zakelijke meetings, verjaardagen en vieringen, bedrijfsfeesten, serieuze levensgebeurtenissen en alles dat beter wordt met goed eten , dat smakelijk is en niet standaard voelt. Verras uw gasten.
Contacteer ons en vertel wat u nodig heeft, hoe en wanneer. We zullen u helpen of u doorverwijzen als we geen match zijn. Wij houden van lekker eten maken en mensen gelukkig maken.

Catering Options


Wij bieden een breed scala aan mogelijkheden voor uw cateringwensen. Van ontbijt tot lunch, diner en alles daartussenin, wij hebben u gedekt.


Ontbijt

wat dacht u van een Thaise rijst- of noedelsoep in de morgen? Een perfecte start van de dag, die voorbij de yoghurt en het broodje kaas gaat.

Lunch

Heeft u een zware ochtendsessie gehad? Breng iedereen weer in nieuwe energie met ons heerlijke eten. Een Thaise maaltijd brengt als snel lachende mensen.

Diner

er zijn zoveel variëteiten met Thais eten om mensen te plezieren. Wij houden van pittig, anderen hebben liever zoet en zuur. Het kan allemaal uitgeprobeerd worden.

Hapjes

een receptie waar alleen alcohol en coke zero wordt geserveerd kan wat saai zijn. Met onze huisgemaakte hapjes wordt uw evenement vanzelf beter en heter.

Veganistisch, vegetarisch, vis en vlees

We bieden een hoop keuze. Jay food, wat de boeddhistische monniken eten, is geheel vrij van dierlijke producten. Het meeste van ons eten heeft een veganistische basis. Maar natuurlijk voegen we ook eieren toe of lang leven vlees en vis.

chafing dish buffet or meal boxes

You can choose to have a full buffet where people can try different things, or provide a box per person with their private meal. There are many options and every happening is different.

Buffet rechauds of maaltijd boxen.

U kunt kiezen voor een volledig buffet waar mensen allerlei verschillende gerechten op kan scheppen om uit te proberen, of u geeft iedereen zijn eigen box met het eten van zijn gading. Er zijn veel mogelijkheden en elk evenement is anders. need waiters, drinks, plates, cutlery etcetera? Also let us know.

Locatie nodig?

Neem gerust contact met ons op als u ook een locatie zoekt. We zoeken altijd naar een weg om u tevreden te maken.