MENUOpen menu Een tafel reserveren ORDER

Brothers in Law. Familiebedrijf kan heel leuk zijn!

Brothers In Law Brewing is family brewed bier gebrouwen door zwagers Tim, Tim en Felix. Zij zoeken grenzen op maar houden respect voor de stijl van het bier. Jongens houden van experimenteren met nieuwe en oude stijlen en ingrediënten, maar alleen als het bier dit toe laat. Want bier moet bier blijven; ‘Tradition meets revolution’! Uitdagend gebrouwen bieren zonder onnodige toevoegingen, maar tjokvol smaak dus!

Hier zijn favoriete smaken:

American Brown Ale

Onze roze liefde, American Brown Ale. Moutig, caramel, roast en fris! Laag alcoholpercentage en de citrus smaken van de Amerikaanse hoppen. Geniet ervan!

Onze menusuggestie: Panaeng curry rundvlees

American Brown Ale
American Brown Ale

 

Australian Pale Ale

Deze APA zoals je verwacht van iets uit Autralië, erg easy going. Een mooie moutsmaak aan het begin die perfect overgaat in de tropische fruitigheid van de Australische hoppen en een fijn bittertje.
Onze menusuggestie: Pad Thai Kip. Gezellig!

Australian Pale AleAustralian Pale Ale
Australian Pale Ale

 

East Coast Porter

East coast porter heeft donker, vol, karamel en chocolade smaak. Geroosterde mouten, mais en Amerikaanse hop, perfect in balans door bij lagere temperatuur te gisten.

Onze menusuggestie: Green Curry rundvlees

EAST COAST PORTER
EAST COAST PORTER

.

Probeer een van deze geweldige smaken in onze Thaise hangout. Wij houden van om nieuwe bieren te ontdekken en deze liefde met je te delen.