MENUOpen menu Een tafel reserveren ORDER

Brunch bij Boi Boi met onbeperkt Mimosas

EDIT: door de covid crisis konden we deze service een tijd niet aanbieden. Vanaf JUNI 2021 hopen we de bottomless mimosas weer aan te bieden. Wel op het terras, en sinds half juni ook weer binnen in het restaurant.

Vanaf february 2020 serveren we u een bottomless brunch elk weekend. Zaterdag en Zondag van 2 uur tot 4 uur kunt u terecht bij onze restaurants. Zowel op de Dapperstraat 12 in Oost Amsterdam en op de Heemstedestraat 27 in het Zuidwesten van Amsterdam -vlakbij het Hoofddorpplein, willen we u verwennen.

bottomless mimosas brunch

U kunt kiezen tussen de Bento opzet voor veganistische liefhebber en voor de omnivoor. Beide opties bieden u genoeg variatie voor slechts 16,50 euro per persoon. Daarnaast kunt u kiezen voor het onbeperkte mimosa arrangement van 16,50 euro. Gekoelde bubbels met jus d’orange. De brunch is echt Thais en dus lekker vullend met uitgesproken en fantastische smaken. In het midden ligt onze eigen ontdekking de monkey ball. Een veganistische of 1 gebaseerd op kip.

vegan and omnivore brunch

Waarom brengen we deze service? Sommige klanten, met name die uit de Staten, zochten een plek om bottomless mimosas brunches te kunnen verorberen. Het liefst op de tijdstippen dat ze net bijkomen van een heerlijk weekend. In zo’n geval is een broodje kaas niet afdoende. Je wil voeding met substantie, die je prikkelt en verrast, waardoor je goed wakker wordt en er weer tegenaan kan. Een beetje geholpen met mimosas. Ons eten is altijd vers en authentiek, dus daar kunnen we wel aan voldoen.

Hopelijk omarmt Amsterdam dit initiatief, omdat ze ons vooral kennen van de diners. Onze brunch is echt een aanrader. Ook als je iemand wil verrassen, dan wel wil laten merken dat je liefde door de maag gaat, en jij weet de beste plek waar je dat waar kan maken. Het is bijna Valentijnsdag. Een geweldig weekend bevat onze brunch.

Natuurlijk kunt u ook koffie en thee drinken. De mimosa is echter echt verbonden aan de brunch over de plas. En Amsterdam bruist hopelijk ook. Smakelijk!