MENUOpen menu Een tafel reserveren ORDER

Onze aap is gestolen

Boi Boi Restaurant
Bobbi the gorilla above our door

Bedroefd delen we dit verhaal met jullie. Onze aap is verdwenen.

Het dodenmasker van Bobbi de gorilla dat sinds onze opening op 24 juli 2015 boven onze deur hing op Dapperstraat 12 in Amsterdam, is verdwenen.

Bobbi  heeft ons tegen slechte zaken beschermd en heeft onze gasten door de deur verwelkomd.

We hebben het aangeschaft bij de coole shop Concrete Matter, een wonderbaarlijke winkel vol curiosa. Bobbi is de inspiratie voor ons schreeuwende aap logo. Anders durven zijn en kracht tonen kan hand in hand gaan met verfijning en beschaving.

richard shared a drawing with you 3

Sinds de opening van ons restaurant zagen we veel verdwijnen. Vele apen uit onze collectie zijn vermist, de windlichten, de videocamera’s en veel meer. Zelfs als de daders op beeld stonden was het voor de autoriteiten altijd een zaak om te seponeren. Het is een ondernemersrisico. We hebben weinig hoop om hem terug te vinden. Dit gorilla masker weegt wel wat kilo’s en het weghalen doe je niet zomaar.

Tijd om volwassen te worden en een nieuw hoofdstuk te beginnen. Als je het masker van onze beschermer vindt, online te koop, ergens in de bush of waar dan ook, dan zien we hem graag terug. Waarschijnlijk beschadigd, maar we houden niet minder van hem. Voor altijd.

Moge karma de storm oogsten die je hebt gezaaid. Bobbi is veel meer dan een dodenmasker, het ontmaskert het ware karakter van degenen die hem weghaalden.  Wroooaawww

Bobbi
bobbi in happier times