MENUOpen menu Een tafel reserveren ORDER

Extra lange openingstijden tijdens corona tweede golf

Tsja, het is best moeilijk om positief te blijven in dit volledig verwarde jaar 2020. We wisten dat saturnus en jupiter het hele jaar dicht bij elkaar zouden staan en mars een dik half jaar in ram zou zitten, maar dat dit de uitkomst zou zijn was geen fantasie.

Een vreemd intro, in een vreemd jaar, waarbij we eigenlijk zoeken hoe te navigeren op deze woelige baren. In maart hebben we de touwen los gelaten en het schip laten gaan. Focus op ons product en de lol met trots combineren om verder te komen en te blijven bestaan. Tot zover is het gelukt.

En deze tweede corona golf gaan we lekker anti-cyclisch te werk. We blijven open en raden iedereen aan om te bestellen via www.boiboi.com voor heerlijk Thais eten, elke dag vers bereid. Of bestel via je favoriete bezorgdienst. Weet echter wel dat dat altijd wat duurder is, omdat we overal 30% commissie af moeten dragen.

boiboi extra lange openingstijden pizzaboi extra lange openingstijden

Dan nog een nieuwtje: sinds september 2020 maken we ook geweldig lekkere pizza’s. Thaise, Italiaanse en Thaitaliaanse. Smaken en combinaties zoals u ze nog nooit geproefd heeft. Tijdens de tweede golf kunt u ze ook in Amsterdam Oost via Boi Boi bestellen of op hun eigen website www.pizzaboi.nl. Pizzaboi zijn echte Italiaanse kanjers die weten hoe een bodem moet zijn, wat echte mozzarella is en ze hebben zelfs veganistische pizza’s.

Als bonus blijven we elke vrijdag en zaterdag open tot middernacht, zodat u ook later nog eten kan halen en frisdranken. Alcohol hebben we uit het assortiment gehaald totdat de overheid weer eenduidige regels levert. We zijn echt als de dood voor alle handhaving, want de boetes wegen nooit op tegen onze omzet. Dan maar zelf duidelijkheid geven en alcohol tot nader order uit het assortiment.

Onze groentes zijn weer dagvers, onze starters worden elke dag weer handgemaakt door onze eigen koks en komen niet uit kartonnen vriesdozen zoals bij de beste Thais van Amsterdam. Wij maken het echt zelf, en willen de liefde in ons product stoppen.

Nog een nieuwtje, in een kleine cirkel gaan we zelf fietsleveringen doen van onze maaltijden. We moeten nog even regelen dat de postcodes goed staan in onze ecommerce omgeving, maar dat zal maandag 19 oktober rond moeten zijn.

Zoals de mensen in Amsterdam Zuid en West weten, is de Heemstedestraat als sinds 6 januari 2020 in de verbouwing. Een puinhoop, letterlijk en figuurlijk. Maar we zijn gewoon open en hopen dat u toch ons weet te vinden. Dat het zo’n toestand is waardoor sommige klanten over hekken moeten klimmen om ons te bereiken, vinden wij ongelooflijk. Maar we zijn trots dat u deze moeite doet. Dankuwel!

Als u ooit niet tevreden bent, alstublieft mailt u dan met info@boiboi.nl. Het kan altijd voorkomen dat iets fout gaat, minder is of te laat bezorgd wordt. Het blijft mensenwerk, maar de mensen die met onze klantenservice te maken hebben gehad, die weten dat je er altijd beter uitkomt. We maken nooit fouten met opzet, maar we blijven mensen. Een beoordeling op google of facebook is ook lief, maar we zijn al trots als u bij ons bestelt.

Natuurlijk wensen we iedereen veel gezondheid, hopen we dat u allemaal met werk vooruit kunt, dat u blijft bewegen en bovenal blijft liefhebben.

the planets of 2020