MENUOpen menu Een tafel reserveren ORDER

Kerstdiner 2020: we helpen!

merry xmas

Het meest bizarre jaar ooit is bijna voorbij. Voor het laatst, waarschijnlijk, hebben wij meer dan 1 meter verlichting gebruikt om onze panden te verlichten. Want aan verlichting heeft iedereen behoefte na de strijd van 2020. En dan komt kerst…

Dit jaar brengen we u lekker gemak en een gevarieerde maaltijd voor kerst. En u krijgt er een gratis wintermuts bij!
Op deze shop kunt u tot 24 uur vooraf bestellen wat uw kerstmaaltijd gaat zijn. Wij bieden u veganistische en andere opties. U kunt zo per persoon samenstellen wat u op tafel gaat serveren.
Wij bieden voorgerechten, hoofdgerechten en toetjes. De hoofdgerechten zijn per persoon verpakt, zodat u eenvoudig kunt kiezen wat u wilt. Dit krijgt u in een kerstdoos bezorgd en hoeft u alleen nog op te warmen en/of op te dienen. Het is het feestelijkst als u het in mooie schaaltjes opdient. Dan smaakt alles nog kostelijker.
We hebben voor elke bestelling een zakje met onze Kerst rijst per persoon toegevoegd. Deze moet u volgens instructie wel even koken. We denken dat vers gekookte rijst voor Kerst net iets gezelliger is.

gratis wintermuts

U kunt kiezen waar en wanneer u wilt afhalen, of wilt laten bezorgen. We leveren tussen 18 december en 6 januari de kerstmaaltijdboxen in Amsterdam. U kunt ook afhalen bij Boi Boi Southwest en Boi Boi Dapper.

De opties voor de kerstmaaltijd zijn speciaal samengesteld voor xmas.boiboi.com. Alle maaltijden bevatten voldoende groente en de meeste opties zijn speciaal voor kerst aangeboden. Er zitten ook Italiaanse opties bij van onze vrienden van Pizzaboi. Ook is het mogelijk om drank te bestellen, die we extra scherp geprijsd aanbieden, omdat het een vreemd jaar was dat we graag vrolijk afsluiten.

christmas monkey boiboi