MENUOpen menu Een tafel reserveren ORDER

Maandhoroscoop Oktober 2022

Blijf de sterren volgen. Laten we wat positiefs brengen naar elkaar. Ons eten is hemels, onze cocktails verdienen een ster en we blijven altijd met twee voeten op aarde.

Herfst is begonnen en het brengt natuurlijke kleuren. Velen missen de zon. Er is echter een geheim. De zon is er altijd, en zal er zijn voor de rest van je leven. Alleen de intensiteit neemt even af op het noordelijk halfrond. Niet omdat de zon zwakker is geworden, maar omdat de aarde wat gekanteld hangt. Voelde je de beweging? Het is zeer wel mogelijk, omdat grote veranderingen op spel staan. Als je je koud voelt thuis, kom naar ons warme plekje. We hebben een goed contract nog en delen het comfort met liefde. Ons menu doet te rest.

Horoscoop Oktober 2022 alle tekens

We brengen jullie graag de maand horoscoop. Om te lezen als je even zit te wachten in ons restaurant. Mogelijk ontstaat er een leuk gesprek. Of krijg je een inzicht over een strijd waar je in zit. Het leven is nie bedoeld om zwaar te zijn. Daarom voor de tweede keer dit jaar, Richard’s favorite: de horoscopen van Oktober 2022.

month of klibra
September 2022 horoscope

Volg altijd de sterren

geldig van 23-9 tot 22-10

Weegschaal

Het is jouw tijd, dus het is herfst. Felle kleuren worden natuurlijker en vloeien in elkaar over. Je ziet dat grenzen vervagen en mensen die bepaalde ethische standaarden niet volgen soms succesvoller lijken. Het is een valse werkelijkheid. Niet veel anderen hebben de overlevingsdrift waar jij uit bestaat. Vertrouw op de seizoenen. Je voelt je als een vis in het water, elk seizoen. Je bent geen klaproos die alle bladeren verliest bij het eerste zuchtje wind.

Schorpioen

Jij begrijpt deze vreemde tijden als geen ander. Het is bijna alsof je “zie je wel” wil roepen als je ziet wat zich afspeelt. Ga echter niet surfen op deze golf, maar blijf je goede energie volgen en ga stug door. De weg naar succes is niet vernietiging of overgave, maar juist andersom. Als jij het gelooft, dan is je toekomst zoveel beter dan je soms vreest. Als je niet anders kan dan stoppen, focus dan gelijk op nieuwe energie om te starten. Dat is een wijzere investering van je energie.

Boogschutter

Iedereen is in crisis en mensen voelen zich opgesloten. Vreemds als jij vaak bent, zie jij juist overal kansen. Zoveel dat het een luxeprobleem wordt, wat is de beste optie? Iedereen heeft een trauma lijkt het en jij bent ook geraakt door alles wat gebeurd is. Als je dit toegeeft, zal het makkelijker worden om de keuze te maken. Je lost daarmee op wat je dwars zit of belemmert en zo manifesteer je gelijk datgene wat je succes gaat brengen. Klik je hielen en volg de gele weg.

Steenbok

Alle symbolen storten in. En de snelheid neemt toe. Velen worden rusteloos of zelfs gek. Jij kan jezelf omhoog trekken uit deze chaos. Je houdt van stabiliteit, maar diep van binnen ben je een rebel. Je hebt lang gewacht op iets. Als je het eenmaal hebt of bereikt, overweeg dan gelijk je volgende stap. Mogelijk ben jij voor jouw omgeving juist de leider die anderen door deze tijden navigeert.

Waterman

Je financiƫn lijken wel een jojo. Het is mogelijk de laatste golf voor de vloed die eraan komt. Bekijk je financiƫle situatie met een frisse blik. Als je de analyse doet, zullen de stappen die je moet maken voordat de vloed komt duidelijk zijn. Investeer je tijd, energie en geld verstandig. Maak je geen zorgen over de huidige op en neer beweging.

Screen Shot 2022 09 03 at 5.10.54 PM
dark inside, sunny outside

Vissen

Als zij laag gaan, ga jij omhoog. Je hebt genoeg drama en bedrog meegemaakt de afgelopen jaren. Soms ging je daarvoor zo diep, dat je jezelf verloor. De zegen is dat je nu begrijpt dat je moet veranderen om het volgende niveau te halen. Iedereen die niet vertrouwd kan worden, moet je loslaten. Ga niet in discussie. Focus op jezelf en laat alleen positieven toe tot je cirkel. Laat anderen in de modder worstelen, jouw toekomst is elders aan een zonnig strand.

Ram

Laat je gedachten varen. Negeer je stokpaardjes. Verlies geen tijd aan mensen die je energie opzuigen. Om te slagen en de verandering te bewerkstelligen die je nodig hebt, moet je je gevoel begrijpen. Wat roept je geest? Wie maakt jou gelukkig? Wat maakt je gelukkig? Als je de juiste mensen toelaat en je energie focust, zal je leven volgen. Wees jezelf.

Stier

De bull houdt van analyse en aanval. Zonder angst. Je merkt nu echter dat je je verloren voelt. De oplossing is wat tegen natuurlijk voor jou. Laat je hoorns niet zien, maar neem een stap naar achteren of loop zelfs weg. Verdwaal in een bos, verander je omgeving en duik niet direct in de toestanden om je heen. Afstand nemen levert meer overzicht op. Hoe verder je jezelf van de problemen verwijdert, hoe makkelijker de oplossing zal zijn. En mensen zullen je leuker vinden door je getoonde wijsheid.

Tweeling

Jeetje, wat ben jij bezig met anderen helpen met hun shit. Je voelt je er goed door, denk je. Als je echter in de spiegel durft te kijken (tijdje geleden?) zul je degene zien die te lang is verwaarloosd. Dingen voor anderen oplossen is een manier om niet me je eigen sores en leven bezig te hoeven zijn. Kijk goed wat jou ontbreekt en wat je nodig hebt. En dank iedereen die jou helpt. Mensen om jou heen helpen jou het meest door hun affectie voor jou te tonen en te zeggen dat ze ook van jou houden.

Kreeft

De herfst is gestart en het drukt op je gemoed. Je omgeving lijkt soms letterlijk explosief. Mogelijk ben je verstrikt geraakt in een moeilijke situatie, niet met slechte bedoelingen, maar mogelijk door te hopen op iets tegen beter weten in. Mensen zijn nu erg emotioneel, en er lijkt geen makkelijke uitweg. Begrijp echter, dat je nooit frustraties van anderen hoeft op te nemen als een spons. Bescherm jezelf een beetje.

Leeuw

Snelle reacties zijn nodig. Jij kan dat als geen ander. Maar niet iedereen is zo snel als jij. Zij hebben hun eigen tempo en jij moet dat respecteren. Er is tijd nodig en wat TLC om iedereen op dezelfde pagina te krijgen. Soms is het beter om conflicten open te bespreken en dat als stap 1 te zien. Overhaast het niet. Het is een puzzel marathon.

Maagd

Bloed, zweet en tranen. Dat hebben de laatste maanden of zelfs jaren jou gekost. Je zult niet klagen of zelfs maar laten zien wat jouw realiteit was. Maar weet je, jij hoeft niet alles wat je hebt te investeren in iets waar je zelf niet in gelooft. Deze maand zal het duidelijk worden dat jouw investeringen waardevol zijn en dat de toekomst daardoor kleurrijk is. Je voelt de zon schijnen op wat in het verschiet ligt en je zorgzame ziel.

libra