MENUOpen menu Een tafel reserveren ORDER

FWB staat voor Vrienden met voordelen

Zoveel te vieren. Het lijkt erop dat we allemaal samen uit deze gekke crisis zijn gekomen toen we hele circusacts moesten doen. Het is me een waar genoegen geweest om sinds maart 2022 ons normale leven weer op te pakken. Zoveel vaste gasten terug te zien, wetende dat ze ons niet zijn vergeten, is een feest. Daarom presenteren we je met veel plezier ons nieuwe loyaliteitsprogramma FWB-vrienden met voordelen.

shirt

Hoe werkt het? Best makkelijk. U schrijft zich hier in voor ons programma, of u schrijft zich gewoon in voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Als je bij Boi Boi komt eten en drinken, of afhaalt, geef dan even je e-mailadres door. Wij voeren deze in bij uw bestelling en u krijgt direct 10% korting op het totaal.

De enige voorwaarde is dat je ingeschreven moet zijn in ons systeem en dat je in de afgelopen maand een aankoop hebt gedaan. Elke keer dat je geniet van ons eten, en je was er de afgelopen maand, krijg je deze korting automatisch. Als je hier langer geleden was, beginnen we opnieuw te tellen. Kom de volgende dag, en je hebt je tien procent korting.

Waarom doen we dit? We stellen uw zaken erg op prijs. We weten dat we een aanzienlijk gastenbestand hebben dat ons regelmatig bezoekt en ons in leven heeft gehouden tijdens de crisis. We willen onze dankbaarheid tonen.

boiboi people fwb

Doordat we zoveel keuze hebben in ons menu is het mogelijk om dagelijks bij ons te eten en zo je variatie te krijgen in voeding die wordt aangeraden en daarnaast neem je de groente en gezonde voeding tot je. Alles wat we serveren is huisgemaakt, op twee items na die diepgevroren zijn. Wij maken werkelijk al onze voorgerechten dagelijks met de hand. We kopen geen kant-en-klaar eten en snijden het voor je op een bord. We bedoelen serieus koken, serieus zakendoen.

Schrijf je dan hier in door je e-mailadres achter te laten. De korting is welverdiend en kan u helpen in deze moeilijke tijden waarin alles steeds duurder lijkt te worden. Samen kunnen we proberen het betaalbaar te houden en we hopen je snel te zien in een van onze restaurants. Bedankt voor uw zaken!

team Boi Boi

fwb explained nl