MENUOpen menu Een tafel reserveren ORDER

Maak een makkelijke reservering via onze thaifood site

Er zijn veel manieren om een reservering te maken bij een restaurant. Wij houden graag alles zelf in de hand, zodat we ook de grootste service kunnen geven aan jou. De reservering kunt u maken via onze eigen Boi Boi website. Zodat u gegarandeerd een spot heeft om vanavond of volgende week van thais eten te genieten.

Boek een tafel

Als je naar boiboi.com zie je een gele balk waar staat “book a table” of een tafel reserveren. Ook in het menu kunt u eenvoudig klikken op “reserveren”. Daarvandaan kan je een reservering maken bij Boi Boi Dapperstraat in Amsterdam Oost of Boi Boi Heemstedestraat in Amsterdam Zuid. Klik op de “dropdown” pijltje naar beneden en je kan kiezen waar je graag wil eten.

Screen Shot 2021 06 15 at 3.45.56 PM

Binnen of buiten?

Eet je het liefst buiten op een van onze terrassen? Of zit je liever binnen aan je eigen tafel? Geef aan binnen of buiten. Ook het aantal mensen waarmee je wil komen, kan je invoeren. En natuurlijk de tijd van aankomst kan hier ingevoerd worden. D

Speciale wensen?

Als je met een groep van 6 of mee komt, laat het ons ook weten. We hebben een aantal groepmenu opties, zodat we je etentje zo vlot mogelijk kunnen laten verlopen. Bij het veld voor opmerkingen, kan je ook nog invoeren of iemand een allergie heeft, een dieet heeft of zijn/haar verjaardag viert. We proberen altijd wat kaarsjes in huis te hebben, zodat het feestvarken dit uit kan blazen.

Screen Shot 2021 06 15 at 3.46.30 PM

Nadat je het reservering verzoek hebt gestuurd, en als je je e-mailadres achter hebt gelaten, krijg je een bevestiging met was praktische informatie en een verrassing voor wat korting online.

Wees niet verlegen, boek een tafeltje. We hoorden dat het eten geweldig is 😉