MENUOpen menu Een tafel reserveren ORDER

Listening Dinners: curator DJ’s terwijl u eet

We hadden een droom om de plek te realiseren waar we zelf graag heen zouden willen in Amsterdam. Na de hele covid episode merkten we dat er iets ontbrak in Amsterdams uitgaansleven, wat we in andere wereldsteden makkelijker vonden. Een restaurant waar authentiek en zelfgemaakt eten centraal staat terwijl DJ die vinyl  platen draaien waarbij werkelijk iets geven om het verhaal en de muziek. Ze presenteren een reis terwijl u eet. Niet het almaar pompende boemboem. Maar verrassende muziek om je goed bij te voelen en waar een verhaal achter zit. Soms lang vergeten verhalen.

We nodigen u uit om een tafel te boeken, eten te bestellen en glas vol te laten schenken, terwijl uzelf wordt opgewarmd door DJ’s met hun gecureerde selectie muziek. Minstens 1 maal per week, soms vaker, organiseren we dit voor u. De afgelopen weken heeft onze ruimte een upgrade gehad. Er is extra geluidsisolatie geplaatst en er zijn geluidsdempers gekomen, zodat het voor uw oren een prettige ervaring zal zijn. En u de vibes kan voelen.

listeningdinner21 2

De aftrap is gelijk op 30 september door Meneer en Mevrouw Koot, die samen de wereld afzwerven op zoek naar uniek vinyl om hun landschap van geluiden te perfectioneren en op te leuken. https://www.facebook.com/DJsMrMevrKoot
DJ’s Mr & Mevr Koot draaien een eclectische vinyl cocktail van Soul, Funk, Jazz, Exotica, Afro, Latin tot Oldies, Electronica, New Wave en meer van de ’60s tot nu”. Ze bedienen u terwijl u bijvoorbeeld een vegan Thaise maaltijd proeft of geniet van onze biologische wijnen. Zorg ervoor dat u tijdig een tafeltje reserveert via   boiboi.com/reservation

listeningdinner21 1

Op 1 oktober draaien we door met de Dalida van Amsterdam, de in de Italo scene wereldberoemde Maxima Duvall met haar uitmuntende collectie. (https://www.facebook.com/maxime.c.dewaal
Maxime is beroemd voor haar Disco Total feesten, ze treedt op met haar eigen liederen en is een complete artiest met een authentiek wereldbeeld. Ze zal niet alleen modieuze Italo beats zwieperen, maar experimenteert ook met geluiden die u van haar niet gewend bent. Blijf jezelf verrassen. Het zien draaien doet draaien bij haar visuele presentatie. Boi Boi nodigt u uit om een tafel te boeken via boiboi.com/reservation.

Hieronder staat onze volledige lijst van Listening Dinner evenementen voor de komende weken. Speciaal voor deze avonden hebben we ons menu wat aangepast, zodat u makkelijker kleinere gerechten kunt bestellen en delen zodat uw avond een gedeelde ervaring wordt. Hopelijk brengen we u zo een avond om niet snel te vergeten. Dat is wat we wensen voor u. Laten we onze liefde voor eten, drinken en muziek met een plus manifesteren. 

starting

Starting
23/10

Elke zaterdag
van 5 tot 10.

Voor het ADE (Amsterdam Dance Event) is er een speciale avond voor u. En natuurlijk vieren we ons jaarlijkse Halloween feest en brengen we u Soul Dracula en vele anderen. Deze 31 oktober doen we nog meer ons best met aankleding en verklede gasten krijgen van ons een gratis cocktail. Deel de lol! Omarm de de lokale ondernemer en vier samen een paar mooie avonden. 

southwest fridays

Vragen? Mail ons via sw@boiboi.com or call 0202333000