MENUOpen menu Een tafel reserveren ORDER

Maandhoroscoop November 2022

Blijf de sterren volgen. Laten we wat positiefs brengen naar elkaar. Ons eten is hemels, onze cocktails verdienen een ster en we blijven altijd met twee voeten op aarde.

Het is de tijd van de schorpioen, die kan leven in water en op het zand. Irriteer hem niet, want met zijn staart kan hij je serieus kwetsen. En daarmee ook vaak zichzelf. Mars gaat een paar maanden achteruit draaien en Jupiter gaat weer terug in de Vissen. En dan nog een eclips op 25 oktober en een bloedmaan op 8 november. De wereld schudt flink en wordt gedwongen tot keuzes.

Horoscoop November 2022 alle tekens

We brengen jullie graag de maand horoscoop. Om te lezen als je even zit te wachten in ons restaurant. Mogelijk ontstaat er een leuk gesprek. Of krijg je een inzicht over een strijd waar je in zit. Het leven is nie bedoeld om zwaar te zijn. Daarom voor de derde keer dit jaar, Richard’s favorite: de horoscopen van November 2022.

schorpioen scorpio 2022

Volg altijd de sterren

geldig van 23-10 tot 22-11

Schorpioen

Klaar voor de start? Wat er ook gebeurt, alles komt tegelijk, dus let op jezelf. Met twee eclipsen in jouw maand mag je flinke veranderingen in je leven verwachten het komende jaar. En als er gesneden moet worden, krijg je bloed. Dat is enkel natuur. Maar het heelt altijd, en in jouw geval word je er alleen maar sterker van. Jij bent een groei briljant.

Boogschutter

Je staat nog even in de coulissen. Neem de tijd om alles op te ruimen en een dubbelcheck te doen. Je hebt nog een maand om zaken af te handelen, relaties te stoppen, en alles wat je niets brengt te eindigen. Als je wilt bloeien, raak dan nu de energiezuigers kwijt. Natuurlijk kost dat energie en tijd, waardoor je minder ruimte hebt voor feestjes en leuke dingen. Maar het is de beste investering voor jezelf deze maand.

Steenbok

Jouw natuurlijke stoomloc komt even tot stilstand. De trein moet even opgefrist worden, schroefjes aandraaien die losgetrild zijn en een nieuwe dienstregeling is nodig. De belangrijkste vraag nu? Moet je blijven stomen op kool, of ga je overstappen op wind of zonne energie? Of heb je nog een geheime bron waar jij je energie vandaan haalt? Jouw trein wordt er alleen maar beter en sexier van, en daar wil iedereen wel op rijden.

Waterman

Jouw heerser Uranus is hyperactief en jij schiet alle kanten op. Waar ben je in godsnaam mee bezig? Jouw grote plan kan je zien als je alle nieuwe vaardigheden en slimmigheidjes op een rij zet die je onlangs geleerd hebt. Creativiteit breekt door de scheuren heen. Onderzoek het, het zal je rust geven. Tijd voor de nieuwe jij, weg met de oude. Maar doet het langzaam aan.

Screen Shot 2022 09 03 at 5.10.54 PM
dark inside, sunny outside

Vissen

Jij bent de creatiefste van allemaal en deze maand wordt dat vermenigvuldigd. Venus en Schorpioen maken jou aantrekkelijk en vindingrijk. Jij durft de afgrond in te kijken en alleen maar kansen te zien. Nu er zoveel achteruit beweegt, is het raadzaam je tijd te nemen. Als de maan bloedrood wordt, zul je jezelf shockeren. Jezelf uitdrukken was nog nooit zo makkelijk.

Ram

Jouw heerser Mars gaat terug uit eind oktober, een paardensprong. Advies: forceer niets. Denk na wat jou motiveert. Wil je volgend jaar vooruit stomen op dit pad, of wil je eerst een andere richting kiezen? Lucky Jupiter komt terug in jouw teken einde dit jaar, dus vertrouw het proces.

Stier

Uranus is nog steeds in Stier en je zit aan het de andere kant van het spectrum. Je hebt goede vrienden en nieuwe mensen nodig om je door de Bloedmaan heen te navigeren. Je kan en hoeft niet alles alleen te doen. Verwacht een einde, een verrassing en een upgrade. Accepteer het en val niet in slaap.

Tweeling

Mars is in de twin(K)s voor vele maanden en gaat nu achteruit. Een heftiger gevoel dan je ooit meemaakte. Mogelijk voel je je niet helemaal wie je denkt dat je bent, of was? En je praat met jan en alleman, om niet met jezelf te hoeven praten. Trek je terug en hanteer de spiegel. Maak nog geen grote plannen, maar stel je open voor het geheim.

Kreeft

Het waterseizoen vind je heerlijk, je voelt je aangetrokken tot alles wat mooi is. Wat gedoe uit april/mei steekt weer de kop op en je moet ermee dealen of het gewoon eindigen. Wees niet angstig, doe het gewoon. De bloedmaan die laat jou relatief koud, waar anderen daar juist ongerust door worden. Cool!

Leeuw

Nu Venus zo dichtbij de Zon is, profiteer jij het meest. Jij bent het centrum van jouw universum. Omring je zoveel mogelijk met schoonheid in je leven en je omgeving, dat is de beste manier om tot einde jaar met de achteruit lopende Mars om te gaan. De actie in de taxi waar jij van houdt, zal totaal anders zijn dan ooit in je leven. Haastig spoed is zelden goed.

Maagd

Nou, dat is een flinke emotie die binnenkomt. Moet je dit voortslepen tot je niet meer kan? Waarom zou je? Leg het neer en loop naar het dichtstbijzijnde bos om met de geesten in je hoofd te kunnen praten. Als je uit de bomen terugkomt, zal alles er nog steeds zijn, alleen veel keiner dan je meende. Je kan er zelfs omheen lopen, als je dat wil.

Weegschaal

Volgende nummertje! Je bent er helemaal klaar voor. Begrijp wanneer je handelt uit ego, dan handelen uit intentie vaak verstandiger is. En om het helemaal een puzzel te maken, de beste start is soms om dingen te eindigen. De bloedmaan brengt nieuws dat je doet duizelen. Echter is het misschien het nieuws dat je het meeste helpt.

scorpio horoscope