MENUOpen menu Een tafel reserveren ORDER

Horoscoop voor de maand Boogschutter 2022

Blijf de sterren volgen. Laten we wat positiefs brengen naar elkaar. Ons eten is hemels, onze cocktails verdienen een ster en we blijven altijd met twee voeten op aarde.

Horoscoop December 2022 alle tekens.

Deze maand kijken we allemaal naar de Arabische wereld en voetballen met chips erin verborgen. Er is een schisma in de wereld waar de verschillen in kijk op de wereld en de realiteit steeds zichtbaarder worden. De confrontatie tussen landen die van vrijheid houden en hun regenboogkleuren willen tonen maar op het laatste moment worden tegengehouden. Dit alles verordonneerd door organisaties die over de wereld heersen. De macht van liefde, of de liefde voor de macht?

sagittarius month of 1
November 2022 horoscope

Volg altijd de sterren

geldig van 23-11 tot 22-12

the star

Boogschutter

De ster XVIII

Natuurlijk ben jij de ster in je eigen maand. Je kunt jezelf zijn en stralen, of beter nog weerkaatsen, wat je dit jaar wil bereiken. Na een aardig gevecht, vooral van binnen, voel je meer rust en zie je dat de storm voorbij is. Wat ga je hierna doen? Laat je niet verleiden tot het maken van keuzes uit angst, kies voor wie je bent.

ii wands

Steenbok

II van staven

You reached some of your goals. You did win. But you are bored, a bit at least.  Will you choose to enjoy your successes, or is it your restless feeling what will draw your attention? Deep inside you know you need a new direction. The experience will bring you more satisfaction.

xiii cups

Waterman

VIII van kelken

Jouw situatie lijkt stabiel, tenminste dat is wat ze zien. Jij weet dat je totaal gereed bent om op een hoger plan voort te gaan. Niet velen zullen dit begrijpen, omdat ze het wel goed vinden hoe het nu allemaal loopt. Gelukkig ben je onafhankelijk en weet je zelf het beste wat je nodig hebt. Gewoon doorgaan met je plan.

Screen Shot 2022 09 03 at 5.10.54 PM
dark inside, sunny outside
temperance

Vissen

XIV Matigheid

Je zoekt altijd naar de zin van het bestaan. Het is niet zo eenvoudig, eerder mysterieus. Dat deel begreep je instinctief. Door enkele harde lessen, ben je een beetje gestorven. Dit leidde echter tot een verhoogd bewustzijn. Je kunt nu je weg vervolgen, maar met twee voeten op aarde. Alles voelt veel plezieriger. Hallelujah.

emperor

Ram

IV de keizer

Wist je dat je een ego hebt? Dat is natuurlijk een grap, want de ram is zich altijd enorm bewust van zichzelf. Dit is het moment dat je voelt dat je met jezelf moet strijden, om zo klaargestoomd te worden voor de volgende stap in je leven. Om met autoriteit om te gaan, moet je eerst met je eigen wezen en structuren vechten. Zijn het gewoonten of overtuigingen? Als je dat kan antwoorden, kun je verder met de opbouw.

king of cups

Stier

koning van kelken

Jij bent de meester over je eigen leven. Waar sommigen in fantasie leven, doe jij dat niet. Iets zit je echter dwars. Niet alles past als een handschoen, en dat is een nieuwe sensatie. Waarom zou je je druk maken? Omdat jij van harmonie en balans houdt. De enige manier om rust te vinden is door iets te creëren dat je moet. Geef geen weerstand tegen deze drang.

ii of pentacles
king of swords

Tweelingen

chaos. II van pentakels en koning van zwaarden

Jij bent zo zeer jezelf, dat je jezelf afschrikt. Nooit eerder hield je jezelf bezig met de ik in jij. Jij bent het sociale dier dat bestaat door alles en iedereen om je heen. Deze verlengde vakantie van Mars brengt chaos en minder controle. Ren niet weg van jezelf: terwijl we achteruit draaien kun je met jezelf de confrontatie aangaan. Je zult altijd winnen.

ii of pentacles

Kreeft

II van pentakels

Terwijl je het zelf het prettigst vindt om zijwaarts te bewegen, betekent dat niet dat je nooit tegen anderen botst. Je terugtrekken terwijl je veel taken en ambities jongleert voelt misschien goed. Maar dit evenwicht bestaat enkel, omdat de verstoring aantoont dat er ooit een balans was. Overweeg daarom eerst, voordat je alle brokken opraapt: waarom zou je?

king of cups

Leeuw

koning van kelken

Zwaar is het hoofd dat de kroon draagt. Niemand betwijfelt jouw heerschap en energie. Je hebt de macht en toont het met trots. Maar als heerser van emoties, is dat juist hetgene waar je van wegkijkt. Om te begrijpen wat je dwars zit, zet je je kroon af, daal je af van je troon en ga je voort. Wat in de beker zit is belangrijker dan de beker zelf. Proef ervan.

iv of pentacles

Maagd

IV van pentakels

Je hebt alles op orde. Geen hulp is nodig. Nog een keer je beleid en je schema’s checken, alles is tip top in orde. Door alles in je eentje te doen, toonde je aan dat je zeer capabel bent. Geniet er daarom van dat je nu veilig bent. Houd vol, roer je niet, zodat je uhh….waar is iedereen gebleven?

empress

Weegschaal

III de keizerin

Deze maand ben jij de sterkste van alle tekens. Je bent in een zelfbewuste en zelfs sensuele conditie. Velen bewonderen je, je straalt positiviteit uit. Tegenpolen trekken aan, dat is je waarschuwing. Deze verbindingen voelen mogelijk geladen, maar ze kunnen je neerhalen. Je bent ook maar een mens, dat graag helpt. Maar als helpen leidt tot je eigen neergang, dan is het een kostbaar experiment. 

strength

Schorpioen

VIII kracht

Je kan alles aan. Dat heb je vaak aangetoond. Is het je aard dat je de leeuw in de bek durft te kijken? Of is het iets dat je je hebt aangeleerd en dat nu allemaal heel simpel lijkt voor buitenstaanders? Als je echt heel sterk bent, doe het onmogelijke. Stop je hoofd in het grootste monster dat bestaat. Zul je jezelf bijten?

sagittarius nl