MENUOpen menu Een tafel reserveren ORDER

Nieuw : Afhaalservice via boiboi.com

update: deze post is van de eerste corona golf. we zijn sindsdien weer open.

safe takeout at boiboi

Sinds het corona virus ons stadje heeft aangedaan, hebben de overheden ons allerlei richtlijnen gegeven. In werkelijkheid, waren we hier al langer mee bezig door ook het grote evenement bij Southwest Boi Boi, de pubquiz, af te gelasten voordat de overheid de eerste regels had opgelegd op 13 maart. We vonden het toen al niet verantwoord, en boy oh boy, klopte dat.

Lang verhaal kort, veel nieuwe regels, updates, aanpassingen zijn er geweest sinds die dag. We willen overal aan voldoen, om te zorgen dat onze collega’s en ook onze klanten en omgeving veilig zijn. Als klein bedrijf kan het voorkomen dat we soms dicht moeten, als een kok bijvoorbeeld verkouden is. The show must go on, maar gezondheid gaat echt voor bij ons. We werken met voedsel.

Verheugd kondigen we aan de we tot nu toe Boi Boi Dapperstraat open hebben kunnen houden in oost Amsterdam. Om het voor ons en voor u comfortabel te maken, hebben we vorige week in twee dagen tijd een online afhaalservice gebouwd. U kunt thuis, of vanaf de mobiel uw eten kiezen en betalen. Dan hoeft u alleen nog op de afgesproken tijd uw order af te halen, contactloos, op de tafel waar de bestellingen worden neergezet. Er zijn verder geen handelingen of contact nodig en u heeft een reden om een blokje om te doen. Best veilig, maar kom het liefst alleen ophalen.

Ga naar www.boiboi.com, of voor de Dapperstraat locatie naar dapper.boiboi.com dan ziet u hoe  het werkt. U kunt ook een voucher kopen om later te gebruiken, voor de optimisten die denken dat het snel voorbij is. Als dat doet, laat dan ook uw adres achter. In het andere geval volstaat een naam, email en telefoonnummer.

We hopen dat u allemaal veilig door deze gekke episode in ons leven zeilt. En elke dag gezond weer op natuurlijk!

team Boi Boi

0202339499