MENUOpen menu Een tafel reserveren ORDER

Bruised but not Beaten

Langzaam maar zeker komen we uit de tunnel. Iedereen is geconfronteerd met stress, gebrek aan menselijke interactie en positieve stimulatie. Boi Boi heeft ook een moeilijke tijd gehad, maar tot nu toe lijkt het erop dat we geraakt zijn, maar niet verslagen. “Bruised, but not beaten.” We willen jullie een korte reflectie geven.

Steun ontvangen

Het zal je niet onbekend zijn, dat dit de vreemdste en moeilijkste tijd voor alle restaurant ondernemers is geweest ooit. We moesten sluiten en onze zaak opnieuw bedenken. We hebben 16 mensen in dienst gehouden, met hulp van de overheid. De steun was niet zozeer bedoeld om onze eigenlijke business te helpen. Het was eerder een steun om te zorgen dat niet iedereen in de horeca werkeloos zou worden.

Onze online bezorg en afhaal business is in maart 2020 opgezet en ook via de bezorgdiensten kon u ons Thaise eten bestellen. Deze bedrijven zijn samen met de supermarkten, die gewoon open waren, enorm gegroeid het afgelopen jaar. Met elke order die u deed via deze diensten ging 30% rechtstreeks naar deze platforms, exclusief de bezorgkosten. Maar onze koks en obers zijn zo wel mooi bezig geweest.

Dank jullie wel, lieve klanten!

Voor al jullie bestellingen in deze moeilijke tijden zijn wij zeer dankbaar. We vragen u ook om begrip dat ons bedrijf geraakt is, zelfs al bleven we populair. We hebben geprobeerd om de service zo goed mogelijk te brengen, zelfs als er grote multinationals met call centers tussen zaten. Hopelijk heeft u geen vervelende ervaring gehad, want we hebben zeker fouten gemaakt, zoals overal waar mensen werken.

Op dit moment zijn we bezig om onze restaurants weer terug te brengen naar service voor onze directe omgeving in onze locaties. Onze terrassen gaan open, openingstijden worden uitgebreid en misschien mogen we zelfs binnen openen. Na meer dan een jaar, moeten we onze eigen grijze massa opnieuw bedraden en alles opnieuw omgooien.

De economie verandert

Deze maand hebben we ook kostprijs stijgingen gekregen, helaas. Dit heeft een hoop oorzaken. De leveranciers praten over de Suez blokkade voor de prijsstijging van verpakkingen en voedsel en drank. Met nog veel meer redenen. We hebben daarom bij sommige gerechten op ons menu de prijs met 0,10 eurocent verhoogd. Als we alles helemaal door zouden rekenen, zijn we bang dat we voor sommigen te duur zouden worden. En ons streven is echt om zelfgemaakt en vers voedsel betaalbaar te houden voor iedereen.

Als de Nederlandse regering besluit om complexiteit om een klein bedrijf te kunnen draaien verder zou verzwaren, moeten we mogelijk andere besluiten nemen. We vertellen jullie dit allemaal, om wat inzicht te geven in hoe het met ons gaat.

Steun ons, koop een sweater

Als u ons nog meer wil helpen naast het bestellen van lekker eten, overweeg dan om een coole “Bruised but not Beaten” sweater, hoodie of t-shirt te kopen. Deze zijn van goede kwaliteit en worden door onszelf gemaakt in een sweatshop. Hoe dan ook, heel veel dank allemaal en laten we de moed erin houden!