MENUOpen menu Een tafel reserveren ORDER

Extra tot 10 uur: Langere opening van ons mooie Thaise terras.

update: sinds 25/9/21 doen we onze brunch alleen nog op verzoek. Stuur alstublieft een email bij interesse naar info@boiboi.com.

Terras langer open: tot 10 uur

Eindelijk hebben we goed nieuws voor jullie allemaal. En voor ons. Vanaf 19 mei 2021 mag ons terras open zijn tot 10 uur in de avond.

05C31B2E 0E64 403A BBC6 4BE75ED046D5

Serieus langere openingstijden. Dit is geweldig nieuws omdat wij vooral bekend staan als hotspot voor ons heerlijke zelf gemaakte Thaise eten en lokale en internationale bier. Vanaf morgen kunnen we dit weer aanbieden op het terras, nu de Nederlandse regering ons de kans geeft om buiten mensen weer te laten genieten.

Ons terras was nooit het grootste in de stad en door corona regels is er nog meer ruimte nodig om mensen te spreiden over de ruimte. Dankzij de gemeente Amsterdam hebben we samen met onze buren Magna Italia pizza een paar parkeerplaatsen gekregen voor het terras. Dit betekent dat we hopelijk genoeg mensen plek kunnen bieden op een veilige manier, zodat iedereen weer blij is.

padthai boiboi

Maak een online reservering

bruisednotbeaten

Je kan reserveringen maken op onze website bij “reserveren”. Daar kan je de datum en tijd uitkiezen en aangeven met hoeveel vrienden of familie je wil komen. En natuurlijk dat iedereen gezond is. We moeten deze vragen stellen door de eisen van de overheid in verband met corona. Als u ons restaurant wilt betreden om te betalen of uw neus te poederen, adviseren we u vriendelijk om een mondkapje te dragen. U kent het proces ondertussen vast. 😉

Zowel ons terras op de Dapperstraat en de Heemstedestraat zijn open. Op de Heemstedestraat onderhandelen we nog steeds of we meer terrasruimte kunnen krijgen. De stad heeft het merendeel van ons terras ontnomen doordat ze de straat opgeknapt hebben. Het positieve is dat we het hebben overleefd. Of zoals we tegenwoordig op onze vlaggen hebben staan:

Boi Boi

Bruised, but not beaten.

Zo ziet ons terras eruit

Hier kan je een indruk krijgen van onze terras aan de Dapperstraat. We hebben een parkeer-terras met vier grote picknick tafels en veel bamboe en rode parasols. Er is een scheiding aangebracht zodat je je niet hoeft te verbazen over de puinhoop die mensen op straat achterlaten. 😉 De parkeerplaatsen bevinden zich in een doodlopende straat, waardoor er weinig verkeer is. Dat zorgt voor rust en ruimte. Het is op dit terras altijd zonnige vanaf ongeveer 5 uur tot zonsondergang.

We hebben natuurlijk ook ons terras langs de ramen van ons restaurant. Het is zo opgezet dat iedereen genoeg ruimte heeft tussen elkaar. Het is ons doel om zowel de gasten als de buren te laten genieten van de ruimte. Er wonen een aantal oudere mensen die gebruik maken van rolstoelen, waardoor het extra belangrijk is dat zij vrij over de stoep kunnen bewegen. Een beetje respect naar elkaar maakt een mooiere buurt. Onze gasten zijn meestal van de nobele soort, maar we willen het graag vermelden zodat je ons ook begrijpt.

heemstedestraat terrace

Aan de Heemstedestraat hebben we lange banken langs de straat gezet. Hier kan je genieten van de zon en er nog steeds genoeg ruimte op de stoep is. Aan de andere kant is de ondergrondse container afgesloten zodat we ons terras daar op een stadse manier op kunnen zetten. Dit doen we samen met de buurt. In 2022 horen we wat de stad gaat doen met ons terras en de ruimte. Tot dat moment maken we het zo plezierig mogelijk. Het voedsel en de drankjes zullen je niet teleurstellen. We tappen ook lokaal bier van de IJ brouwerij. Dus elk bezoek kan een feest worden.

Maak je reservering en laten we er een fantastische lente en zomer 2021 van maken!

Bezorgen en afhalen blijft mogelijk

Ga naar onze website en klik op “reserveren” in de bovenste linkerhoek. Er is ook nog steeds de optie om Thais eten af te halen of te laten bezorgen. Onze koks bedient jou graag met al ons zelf gemaakte eten. Pad thai, curry, pad med ma mueng, loempia’s, viskoekjes, alles dat deze zomer aan doet voelen als een vakantie in een ver land.

homemade food