MENUOpen menu Een tafel reserveren ORDER

NIEUW: Fietsbezorging van pizza en thais door heerlijke Boi Boi Dapper en Pizzaboi.

bike delivery in amsterdam oost
We do bike delivery in east of Amsterdam

Sinds kerstmis 2020 hebben we een hoop verbeteringen in de service doorgevoerd. Omdat niemand weet wanneer en of we ooit terug gaan naar “normaal”. Daarom zijn onze restaurants nu volledig gericht op afhaal en bezorging.

Bij Boi Boi thaifood hebben we nu ook bezorging met de fiets toegevoegd in Amsterdam Oost en de Dapperbuurt. Ook onze buren van Pizzaboi leveren hun pizza’s nu per fiets. We delen deze dienst.

Fietsbezorging

Dus elke dag tussen 5 uur en 10 uur kunnen we u ons eten bezorgen met de fiets. Via onze website rekenen we daar 3 euro per bestelling voor. Op dit moment hebben we de postcodes nog gelimiteerd. Maar als u denkt dat u echt wel in de buurt bent, belt u ons alstublieft, dan regelen we wat. ;-).

Er zit nog een bonus aan deze dienst van fietsbezorging. Omdat we geen commissie betalen als u via boiboi.com bestelt, bespaart u aardig op de kosten. Dat maakt het helemaal de moeite waard.

Wist u dat we ook aanbiedingen hebben per dag, week en maand? Als u onze sociale kanalen volgt zoals instagram van Boi Boi en de instagram van Pizzaboi dan bent u als eerste op de hoogte van deze leuke aanbiedingen. De acties zijn gericht op het geven van iets extra, een korting geven of om u iets nieuws te laten proberen. Fietsbezorging is ook een nieuwe gemak dat we u bieden.

We zijn dol op uw feedback. Als u ooit iets niet ok vindt, of als u bent teleurgesteld, dan kunt u altijd direct contact opnemen zodat we u alsnog blij kunnen maken. Natuurlijk is het af en toe ook leuk om complimentjes te krijgen. Vooral in deze gekke tjden is het soms belangrijk om elkaar een schouderklopje te geven. Het is een natuurwet, dat u het terug krijgt met iets extra’s.

Zoals altijd kunt u ook bestellen via de beroemde delivery services van Thuisbezorgd, Deliveroo en Ubereats. Vragen? Neem contact met ons op. Bel ons, mail ons. Smakelijk eten en geniet van het leven.