MENUOpen menu Een tafel reserveren ORDER

Jouw horoscoop 2023

horoscope year
aries

Ram

Ken je dat gevoel dat
dat je droom niet uitkomt
ben je weleens bang dat
het altijd zo blijft?

(s10 – de diepte)

Mars gaat aan het begin van het jaar retrograde. Dat is je moederplaneet, dus het kan allemaal aanvoelen als een valse start. Gebruik deze eerste maand om alles op een rijtje te zetten en wees niet bang om hardop te zeggen wat je nodig hebt. Je mag eisen stellen, want je hebt zoveel te geven. Omdat Jupiter je mooier dan ooit maakt, zal de romantiek in de lente overvloeien. Het hoeven niet per se nieuwe relaties te zijn, ja meervoud, het kan ook betekenen dat je nieuwe lucht blaast in oude vrienden, op jouw voorwaarden. Niet alleen enthousiasme, maar ook een beetje meer realisme.

Als de zomer eenmaal is aangebroken, neem dan de tijd om je zeilen aan te halen. Je zult genoeg hebben gehad aan introspectie om klaar te zijn voor stormkracht 10 zodra september aanbreekt. Laten we deze shit gebeuren. Vergeet nooit meer dat je tekortkomingen en frustraties eigenlijk voortkomen uit je eigen gefrustreerde verlangens, die niet kunnen worden verholpen door blindelings iets na te jagen. Ogen wijd open, mondhoeken omhoog en gaan.

De Diepte voor Ram
taurus

Stier

You abandoned me
Love don’t live here anymore
Just a vacancy
Love don’t live here anymore

(rose royce – love don’t live here anymore)

Er komt een heel jaar aan, Stier. Verlies alsjeblieft niet de controle bij het lezen van de triggerende tekst hierboven. Ik weet dat het als een rode vlag voor je kan werken en je gemoedsrust kan verstoren. Tegelijkertijd is zelfbeheersing en het volledig begrijpen van je triggers het beste advies voor dit jaar. En de paradox ligt in het feit dat je authentieke zelf wel degelijk deze stomende episode in zijn karakter heeft. Niet vaak, maar als het gebeurt, is het overal stof. Venus, je heerser, gaat een hele tijd retrograde in de Leeuw en je krijgt ook een dosis maansverduistering in je sterren.

Waarschijnlijk is het tijd om je relaties te evalueren en te beslissen wat echt is en wat nep. Richt je energie actief op de echte relaties en zoek uit wat ze nodig hebben om bevredigend te worden. De onechte relaties kunnen worden beëindigd en zijn soms het beste met een actieve houding. De echte kunnen worden opgelost met alle TLC die jou bepaalt. En dat is veel! Neem het heft in handen en zorg dat jij degene bent die de rode vlag vasthoudt. Niet gespeeld.

Rose Royce voor Stier
gemini

Tweelingen

I don’t need a thrill to make me feel
What I already am, pretty woman, baby
I just want something real when it all goes down, yeah, yeah

(is it love you’re after – rose royce)

Diepzinnig, spannend, opwindend. Het is aftellen dit jaar om deze raket de lucht in te krijgen. Veel retrogrades met Mercurius en een grote nog in Mars in jouw teken. Het zou al explosief kunnen zijn, en energie om de wereld te veroveren. En enkele andere planeten. Ze zien het je doen en hebben geen idee hoe je het doet en welke stof je gebruikt om dit te blijven manifesteren. Misschien willen sommigen een beetje van jouw geheime drankje. Dat maakt je zo aantrekkelijk voor velen. Maar ben jij het die ze willen, of alleen het recept van jouw succesdrankje?

Hier is mijn geheime toverdrankje voor jou: geniet je gewoon van deze aandacht en sexy uitstraling die het je geeft, of houd je jezelf voor de gek? Op de lange termijn vliegt echte liefde snel weg als het recept eenmaal duidelijk is. Er is echter wel een perfecte zielsverwant onder je bewonderaars. Misschien niet de rijkste en mooiste op dit moment, maar wel de echtste en degene die het recept heeft om jou gelukkig te maken. Precies zoals je bent. En je vrienden zullen je steunen, misschien is het wel een van je vrienden die weet hoe je deze soep moet koken.

rose royce voor tweelingen
cancer

Kanker

No more empty self possession,
Visions swept under the mat.
It’s no New Years resolution,
It’s more than that.
(message to my girl – split enz)

Ons maankind heeft wat liefde voor lunapark in petto. Begin op de lopende band om omhoog te gaan, ren dan door een ton en klim de vibrerende trap op terwijl de vloer onder je voeten beweegt. Er zullen maansverduisteringen zijn in je medewaterteken Schorpioen op de cinco de mayo in je cinco de casa. Dat is het huis dat regeert over het genotsprincipe. Niemand hoeft jou iets te leren over plezier, want jij kunt een echte casanova of diva zijn. En jij weet wat jou plezier brengt. Maar weet je of de plezierbrenger een stabiele kracht is in jouw maanwereld?

Hoe gelukkiger je je voelt, hoe meer geld je verdient. De munten brengen je ook plezier. Het weerspiegelt je gevoel van eigenwaarde. Dit is de strijd die je kunt winnen: om echte vooruitgang, liefde en stabiliteit te krijgen, moet je begrijpen dat je eigenwaarde voortkomt uit je liefdesleven en dat je de leuke extraatjes kunt kopen met de pecunia. Dat is de juiste volgorde. Met een bevestigde minnaar zal je verdiencapaciteit enorm zijn, vanaf het Leeuwenseizoen.

Split Enz voor Kanker
leo

Leeuw

What would you do if I sang out of tune?
Would you stand up and walk out on me?
Lend me your ears and I’ll sing you a song
I will try not to sing out of key

(with a little help from my friends – joe cocker)

Niemand heeft ooit een Leeuw aan zichzelf zien twijfelen. En misschien zal niemand dat ooit zien. De Leeuw is geen kleine baby en niemand moet hen vertellen hoe de wereld draait. Sommige Leo’s geloven zelfs dat zij de wereld laten draaien, wat niet vreemd is als je weet dat de Zon hun heerser is. Als de Zon niet meer zou schijnen, zouden we ons zorgen moeten maken over de klimaatverandering. Op dit moment. Dit betekent niet dat de Leeuw niet van deze wereld houdt, integendeel, voor veel Leo’s kan de hemel wachten. Een van de dingen waar de Leeuw van houdt op deze aarde zijn al die leuke en sexy bewoners. Zoveel mannen, zo weinig tijd is een ander liedje dat ze graag zingen. En ahem dansen ook. Een perfecte beat voor spannende actie.

Dit jaar zet Mars je helemaal in vuur en vlam en we hebben je net wat ideeën gegeven over waar je die energie in kunt steken. Het kan natuurlijk ook gebruikt worden om oorlog te voeren en de planeet in brand te steken. Hier moet je de koers volgen: Ja, ik kan echte vrienden vertrouwen. Dat is niet kinderachtig, het is het meest volwassen geloofssysteem. Weet wie je kunt vertrouwen en neem dan hun advies aan, zodat je energie gericht wordt op liefde en heerlijk geld verdienen. Anders beland je in gevechten en die heeft nog nooit iemand gewonnen.

Joe Cocker voor Leeuw
virgo

Maagd

Thinking of a master plan
‘Cause ain’t nothing but sweat inside my hand
So I dig into my pocket, all my money is spent
So I dig deeper, but still coming up with lint
So I… start my mission, leave my residence

(paid in full – eric b. and rakim)

Je volgt altijd een meesterplan. Alleen vanuit zulke plannen kom je met spontane acties. Het plan wordt soms aangepast, eerder getweakt, maar stabiliteit is de gouden regel in je plan. Dat is ook de enige manier om met aandelen om te gaan, op lange termijn te denken en je niet te laten intimideren door gekke gebeurtenissen en rages. Je weet wat je wilt en je weet dat je het nu niet kunt krijgen. Maar je zult het krijgen. We kunnen je dus niet beloven dat er geld of liever CBDC in je sterren zit. Als je weet dat je graag een sluier voor je gezicht houdt, om niet te bloot te zijn, zou CBDC je eerder eczeem kunnen geven. Niemand hoeft jou te controleren.

Maar als het Maagd-seizoen eenmaal begint, komt er misschien wat magie. Een magische Mike of Mandy. Het kan je de adem benemen en het kan zelfs te maken hebben met serieuze zaken. Heb je dat ooit gedaan? Niet al je vrienden zullen waarderen wat ze zien gebeuren, maar als je het idee hebt dat dit deel uitmaakt van je masterplan, of dat dit het ontbrekende puzzelstukje is, is het de moeite waard om de sprong te wagen. We hebben niet gezegd dat dit een saai jaar voor je zou worden.

Eric B. and Rakim voor Maagd
libra

Weegschaal

I got my beach bag full of all the necessary items for a day in the sun
And of course it wouldn’t be like me if I didn’t bring along
Some sunglasses
To hide behind.

(sunglasses – tracy ullman)

Een jaar vol vriendschap en een aantal noodzakelijke nieuwe gezondheidsroutines komt eraan. Wist je dat nog niet? Volgens de sterren heb je al een lijstje gemaakt met dingen die je wilt veranderen en verbeteren. Dit is het jaar dat je aan de slag gaat om het waar te maken. Vorig jaar bedacht je dat gezondheid best een dingetje is en je realiseerde je dat je er veel invloed op kunt hebben. Zet je zonnebril af en kijk in de spiegel. Is dit het beste wat je kunt zijn, of denk je dat er meer in die fles dure menselijkheid zit? Rond augustus krijgt je jaar de meest bochtige rit. Venus, je heerser, retrograde in Leeuw en dat is niet het moment om je uiterlijk te veranderen of een operatie uit te voeren.

Later die maand springt krijger en actieplaneet Mars op je weegschaal en je zult de kracht voelen. Er zal zoveel gebeuren dat je niet had voorzien. Verwacht veel nieuwe vrienden en weet dat ze zich uitstekend zullen vermengen met je bestaande vrienden. Het zou zelfs een echte nieuwe FWB kunnen betekenen zodra Venus weer direct gaat en je Mars positie bevalt. Je hoeft je niet langer te verstoppen, gebruik alleen wat bescherming.

Tracy Ullman voor Weegschaal
scorpio

Schorpioen

No place for beginners or sensitive hearts
When sentiment is left to chance
No place to be ending but somewhere to start
(smooth operator – sade)

Een cruciaal jaar voor ons land- en zeeteken de Schorpioen. Het jaar begint met Mars in retrograde en jij in een mellow modus. Wat een genot om de schorpioen niet in een, misschien gedwongen, rol als seksueel roofdier te zien, maar eerder in een stijlvolle sensuele rol. Natuurlijk overdrijven we hier, maar het punt is duidelijk. Normaal gesproken voel je je meer aangetrokken tot eindes en uitkomsten. Sommigen zeggen oog op de prijs. Maar dit kan het jaar zijn om je te richten op een nieuw begin. Als je niet in contact staat met die vibe, laten we je dan waarschuwen dat de eclipsen dit jaar je in de hoofdrol zullen spelen. Het universum zal je dus laten draaien. De truc is om het te laten stromen en je naald niet te gebruiken om je woede of frustraties in anderen te spuiten.

Ontspan, geniet van de rit en accepteer wat komen gaat. Je kracht en aantrekkingskracht zullen aanzienlijk toenemen als je laat zien dat je ook de kunst van sensualiteit en wijsheid beheerst. Het is de grootste kans die je krijgt op succes. Groter dan alle vastberadenheid die je in het verleden hebt getoond. Het gaat niet om je actie, maar om hoe je omgaat met wat er op je pad komt. De zachte kracht is de manier om te gaan. Nu dansen.

Sade voor Schorpioen
sagittarius

Boogschutter

I’m looking for a partner
Someone who gets things fixed
Ask yourself this question
Do you want to be rich?

(opportunities – pet shop boys)

That’s what friends are for kan dit jaar ook een geweldig deuntje voor je zijn. Misschien zingen ze het wel voor je, om te blijven stralen. De vraag is echter, ben je je ervan bewust dat je eigenlijk een heleboel betekenisvolle vrienden hebt die je nooit in de steek zullen laten? Soms is je leven als een orkaan waarbij je niet in het oog zit, maar rondvliegt van bloem naar bloem, van landhuis naar villa. Het wordt soms een beetje onrustig, maar het voelt wel heel vermakelijk. Dit jaar is het de kunst om uit deze wervelwind te stappen en in het midden te gaan staan.

Wat gebeurt er om je heen? In deze chaos van het leven zul je de mogelijkheden zien om een leuke boterham te verdienen of misschien wel een bedrijf te beginnen. Waarschijnlijk niet alleen, want een goede vriend kan je ontbrekende schakel zijn. Hopelijk een vriend met een langzame geest en een vaste hand. Iemand die niet reageert op veel impulsen, maar jouw energie en vibraties eert. Er is veel potentieel. Ook andere vrienden, waarschijnlijk belangrijker dan je familie, kunnen geweldige supporters en hulp voor je zijn, om een droom te verwezenlijken. Laten we dit doen!

Pet shop boys voor Boogschutter
capricorn

Steenbok

Yeah, I can see it now
The distant red neon shivered in the heat
I was feeling like a stranger in a strange land
You know, where people play games with the night

(somewhere down the crazy river – robbie robertson)

Wie regeert de wereld? Wie is de meest ambitieuze ter wereld? Dat laatste maakt jou op den duur misschien wel de heerser. Jij bent een aards teken, het meest aardse dat er is. Dit jaar verhuist Saturnus voor een paar jaar naar Vissen, en dat is je heerser. Hier is het visuele plaatje: de Steenbok wordt vaak afgebeeld met de staart van een zeemeermin. Je weet dus hoe je moet zwemmen, je geniet er zelfs van om echt onder te gaan in je emoties. Vaak wordt dit getriggerd door anderen, of liever de ander. De dromerige en sensuele Vissen zal zeker trillingen in je diepste ziel triggeren, verlangens naar escapades die je goed verborgen hebt gehouden, maar die je het gevoel geven dat je leeft.

Dit jaar, wanneer deze langzaam bewegende heersende planeet achteruit gaat, gezien vanaf deze aarde, heb je de kans om een slechte gewoonte te laten vallen, of meer. Als je je ertegen probeert te verzetten of doet alsof het niet gebeurt, zal de hamer je hard raken. Maar mijn gevoel zegt dat je de drang om het te laten vallen en er warme chocolademelk voor terug te krijgen, niet kunt weerstaan. Het is zo intiem als we hier durven gaan, maar als de stap voorwaarts eenmaal is gemaakt en de ballast weg is, liggen de gouden tijden binnen handbereik. Ik houd het expres een beetje vaag, zodat je een idee krijgt hoe het jaar zal voelen.

Robbie Robertson voor Steenbok
aquarius

Waterman

Rebel, rebel, you’ve torn your dress
Rebel, rebel, your face is a mess

(David Bowie- Rebel Rebel)

Je bent zo druk bezig geweest met anderen te helpen, anderen te inspireren en dingen te doen voor het grotere goed, dat je jezelf bent kwijtgeraakt. Zoals iedereen heb je balans nodig en je weegschaal slaat door. Ik weet dat jij je het beste voelt als je anderen gelukkig ziet, vooral als jij daaraan hebt bijgedragen. En dat is waarschijnlijk je mooiste eigenschap. Maar om het wat donkerder te maken: als je echt diep in jezelf kijkt, kan altruïsme ook een egoïstische daad zijn. Je hebt geen tijd om je met je eigen kleine jij bezig te houden. Dit jaar zal je ego aandacht opeisen en steeds harder schreeuwen als je weigert die aandacht te geven.

Lessen geleerd aan het einde van dit jaar: anderen helpen is prima, maar het is niet automatisch wederzijds. Dit betekent niet dat je nooit meer een donatie moet doen aan de wereld in het algemeen, maar dat je op zijn minst meer tijd en aandacht aan jezelf moet geven. Om het jaar goed te beginnen: koop wat nieuwe mode, die alleen jij durft te dragen en neem een nieuwe moisturizer en wat sprankelende lipgloss. Je zult verbaasd zijn hoe anderen je ineens zien als een verdomd aantrekkelijk persoon. Ooh lalalalala.

David Bowie voor Waterman
pisces

Vissen

I work all night, I work all day to pay the bills I have to pay
Ain’t it sad?
And still there never seems to be a single penny left for me
That’s too bad
In my dreams I have a plan
If I got me a wealthy man
I wouldn’t have to work at all, I’d fool around and have a ball

(abba – money money)

Laten we het over seks hebben, Vissen, laten we het over jou en mij hebben. Of heb je geen tijd om over seks te praten, omdat je het te druk hebt met geld verdienen? Jij bent waarschijnlijk de verstandigste en meest overgevoelige van alle tekens. Dus ik denk dat je dit advies wel aankunt: je moet over allebei praten. Wacht niet tot de ander het onderwerp aansnijdt, maar begin er meteen mee. Meteen na jullie vuurwerk, de kickstart van dit jaar. De liefde ziet er geweldig uit, maar de voorwaarde is dat het een solide basis heeft. En in jouw geval is dat waarschijnlijk financiële eerlijkheid en stabiliteit. Anders komt er geen seks, of gewoon slechte seks. Hahaha, te confronterend? Mooi, dan hebben we ons punt duidelijk gemaakt.

Je moet echt tot de ander doordringen en zorgen dat je een diepgaand gesprek hebt. Ze moeten je zien en je moet ervoor zorgen dat je doorzet. Met Jupiter in je huis van geld, zal het binnenkomen, en met Saturnus in je teken naast Neptunus voor de komende jaren, moet je laten zien dat je meent wat je zegt en zegt wat je meent. Anders zullen alle munten en pleziertjes vervagen. Laat het duren!

Abba voor Pisces
Screen Shot 2022 09 03 at 5.10.54 PM
dark inside, sunny outside