MENUOpen menu Een tafel reserveren ORDER

Pizzaboi: thaitalian keuken in Amsterdam

pizzaboi extra lange openingstijden

Sinds september 2020 zijn we gestart in samenwerking met onze Italiaanse vrienden om iets nieuws te proberen. Echte pizza’s door misschien wel de beste pizzaiola van Amsterdam, met klassieke en Thaitalian en Thaise toppings.

Na een paar maanden uitproberen en verfijnen van de recepten en presentatie, kunnen we nu trots vertellen dat het in de smaak valt. Er zijn ook al “echte Italianen” die claimen dat het heiligschennis is. Daarmee is eigenlijk een deel van ons doel bereikt.Soms moet je zondaar zijn, om nieuwe paden uit te proberen.

Op de kleine, charmante lokatie waar ooit onze afhaal GoGo zat, hebben we de keuken aangepast met een Italiaanse pizzaoven en deegmachine. En we bakken nu overheerlijke pizza naar Italiaans recept. Er zijn twee soorten pizza, de grote van 32 cm doorsnee, en de “less is more” versie van de helft. Daarmee is het mogelijk om smaken te combineren. Bovendien kan je zo veel soorten pizza onder de tien euro kopen.

pizzaboi 7 mekong of 11 pizzaboi 10 kingkong of 11

Naast de klassiek Italiaanse opties als Margherita en Diavola, hebben we ook de fusion opties waar Italiaanse en Thaise smaken mengen: Thaitalian, en de echte Thaise pizza. De laatste twee opties zijn uniek in de wereld en door ons bedacht. We combineren natuurlijk Thaise pittigheid met Italiaanse zoetheid. Pizza met thaise aubergines, basis van curry in plaats van tomaten. Het klinkt gek, maar je moet het echt proeven voordat je oordeelt.

Natuurlijk zijn onze dranken ook aangepast. We hebben Moretti bier en Peroni bier en natuurlijk Siciliaanse wijnen. EN…we hebben heerlijke cocktails. Omdat we nu nog in semi lockdown zitten en alcohol wat moeilijk ligt, promoten we dat niet. Maar als straks de wereld weer normaler wordt, dan moet u zeker ook een cocktail met een pizza komen proberen.

Elke dag zijn we open van 17:00 tot 22:00 en in het weekend vaak langer. Bestellen kan ook op de eigen site www.pizzaboi.nl Tot later!